Kun je kosten besparen met een tweedehands naaimachine? Deze vraag wordt hoogstwaarschijnlijk niet vaak gesteld, maar wel is het iets om aan te denken. Voor bedrijven die werken met een naaimachine is het belangrijk om een geschikte naaimachine te gebruiken hiervoor. Echter kun je met een tweedehands exemplaar net zo goed het werk afronden. Neem maar eens een kijkje op de website van Habraken.nl. Hier heb je niet alleen nieuwe exemplaren maar ook de tweedehandse versies. Uiteraard nog steeds van goede kwaliteit en zeer wendbaar in gebruik.

Waarom je juist moet kiezen voor een tweedehands naaimachine

Wanneer we juist kiezen voor een tweedehands exemplaar denk je indirect ook aan het milieu. Overigens is het wel zo dat een tweedehands exemplaar net zo goed het werk doet als dat je een nieuwe koopt. Bij Habraken heb je de keuze uit diverse soorten. De meest bekende merken zoals de Dürkopp, Adler en de HM vind je hier in het assortiment terug.

Het prettige van een tweedehands exemplaar zit het voornamelijk in de kosten. De aanschafkosten die je hier zult vinden zijn namelijk een stuk aantrekkelijker waardoor het mooi meegenomen is! Alvorens de machines daadwerkelijk voor verkoop worden vrijgegeven zullen ze eerst worden gecontroleerd door Habraken zelf. Zijn zij tevreden met het product? Dan pas wordt het in de verkoop gezet en maak jij kans om dit te kopen! Overigens is het ook mogelijk om bij Habraken jouw gebruikte machines in te leveren zodat ook zij dit weer uitvoerig kunnen testen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *